fbpx

Een ijskar huren in Amsterdam

Wil jij een ijskar huren in Amsterdam? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Amsterdam. Van traktatie tot jubileum bij jou thuis of op het werk. De ijskar van de IJsmobiel heeft maar een klein plekje nodig en huur je altijd met een professionele ijscoman of ijscovrouw!

 

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Amsterdam. De ijskar is ook verplaatsbaar, waardoor (bijna) geen enkele locatie in Amsterdam onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Amsterdam. Ook voor bijzondere gelegenheden en verzoeken huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Amsterdam.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Amsterdam?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die kan worden geplaatst op bijna elke mogelijke locatie in Amsterdam
 • Grote capaciteit, snelle doorloop
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid schepijs
 • Full service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Amsterdam, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Amsterdam
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Amsterdam
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Amsterdam
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Amsterdam binnen 24 uur.

Hoe huur ik een ijskar in Amsterdam?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Amsterdam.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Amsterdam.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Amsterdam. Wil jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Amsterdam? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Wil je akkoord gaan met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten en uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Amsterdam. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jouw ijspartij in Amsterdam. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Amsterdam.

Heb jij nog vragen over het huren van een ijskar in Amsterdam?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Amsterdam.

Jazeker, benieuwd welke ijssmaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen vast antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Amsterdam is verschillend, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Amsterdam.

De IJsmobiel heeft een breed assortiment van circa 50+ ambachtelijke ijssmaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen, in de ijskar naar jouw partij in Amsterdam meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort gelegenheid in Amsterdam. Van duizenden personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat die aansluit bij jou wensen voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Amsterdam. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.