fbpx

In Made een ijskar huren

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar op locatie in Made? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Made. Van schoolplein, zorginstelling tot bij jou thuis in Made. De ijskar van de IJsmobiel is klein, compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Made? Met zijn geringe afmetingen en wendbaarheid is bijna geen enkele locatie in Made onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zo kun jij geheel zorgeloos genieten van jouw ijskar in Made. Ook voor speciale gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Made.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Made?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Made
 • Hoge omloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Made, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Made
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Made
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Made
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Made binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Made?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Made.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Made.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Made. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Made? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Made. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Made. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Made.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Made?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Made.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Made is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Made.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Made!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Made. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Made. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.