fbpx

IJskar huren in Gouda

Wil jij een ijskar huren in Gouda? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Gouda. Van basisschool tot aan een bruiloft in Gouda. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en is altijd te huur met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Gouda? Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Gouda is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met professionele bediening? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Gouda. Ook voor speciale verzoeken, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Gouda.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Gouda

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Gouda?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Gouda
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Gouda, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Gouda
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Gouda
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Gouda
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Gouda binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Gouda?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Gouda.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Gouda.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Gouda. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Gouda? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Gouda. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Gouda. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Gouda.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Gouda?

Vind hier jouw antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Gouda

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Gouda, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Gouda.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan je er zelf 6 kunt uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Gouda.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Gouda. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Gouda. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.