fbpx

IJskar huren in Hazerswoude

Als jij een ijskar wilt huren in Hazerswoude, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke mogelijke locatie in Hazerswoude. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een verjaardag in Hazerswoude. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Hazerswoude? Van garage tot achtertuin. Geen enkele locatie in Hazerswoude is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele opschepper? Zo ontzorgen wij jou en kun je zorgeloos genieten van jouw ijskar in Hazerswoude. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie of bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Hazerswoude.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Hazerswoude?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Hazerswoude
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Hazerswoude, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Hazerswoude
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Hazerswoude
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Hazerswoude
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Hazerswoude binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Hazerswoude?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Hazerswoude.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Hazerswoude en het aanvragen van de offerte
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte in de mail voor het huren van een ijskar in Hazerswoude. Liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Hazerswoude? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Hazerswoude. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Hazerswoude. Van opscheppen tot transport naar de gewenste locatie in Hazerswoude.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Hazerswoude?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Hazerswoude. Heb jij een andere vraag dan hieronder aangegeven? Bel of mail de IJsmobiel.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Hazerswoude, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Hazerswoude.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Hazerswoude! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Hazerswoude. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Hazerswoude. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.