fbpx

IJskar huren in Bergambacht

Als jij een ijskar wilt huren in Bergambacht, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke locatie in Bergambacht. Van bedrijfsterrein tot jouw achtertuin in Bergambacht. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Bergambacht? Van schoolplein tot achtertuin. Geen locatie in Bergambacht is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Bergambacht. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Bergambacht.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Bergambacht?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Bergambacht
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Bergambacht, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Bergambacht
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Bergambacht
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Bergambacht
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Bergambacht binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Bergambacht?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren in Bergambacht.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Bergambacht
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Bergambacht. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Bergambacht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Bergambacht. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Bergambacht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Bergambacht.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Bergambacht?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Bergambacht

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Bergambacht, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Bergambacht.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Bergambacht! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Bergambacht. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Bergambacht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.